top of page

Voor wie

Herken je dit?

Je loopt vast in je werk, of je relatie of je leven. Je ervaart energie-verlies, stress en misschien zelfs burn-out. Je hebt een verlangen, maar weet niet goed wat het is of hoe je het moet bereiken. Of je hebt te lijden onder het verleden dat jou treft via trauma of systematische discriminatie. Al deze zaken zijn indicatoren dat je op een punt komt dat je toe bent aan verandering in je leven.

Door een dieper inzicht in wie we zijn, welke patronen we ontwikkeld hebben en hoe we hier in kunnen groeien, ontdek je een hernieuwd gevoel van vrijheid.

Als jij als leider of mens wil weten hoe je staande kunt blijven in deze omstandigheden en zelfs kunt groeien en betere resultaten halen, dan ben je op de juiste plek. Via mijn begeleiding krijg je dieper inzicht van de bron van je lijden, waar je talenten en vrijheid liggen en hoe je bij je verlangen en kracht komt.

"Het is de bron van ons bestaan, de dingen die nooit overgaan" volgens Wibe Veenbaas. Met deze bron gaan we aan de slag, want hieruit stroomt ook ons grootste talent.

voor wie 2.JPG

Voor wie werk ik? 

  • Ik richt me vooral op leiders of individuen omdat ik zelf ten volle de frustraties en eenzaamheid ervaren heb, en andere leiders gun om te groeien met een sterke en rustige mentor en coach aan hun zijde.

  • Ik begeleid mannen in het vinden van gezonde mannelijkheid en vrouwen in het begrijpen van toxische mannelijkheid.

  • Ik ben gepassioneerd door mindfulness, systemisch werk en Regeneratief leiderschap (waarbij de menselijkheid en de logica van het leven voorop staan in organisaties). Mensen die hier hulp in zoeken zijn welkom.

  • Tot slot zet ik heel vaak lichaamsgerichte wijsheid in via meditatie, opstellingen en voice dialogue omdat ik ervaren heb wat de kracht is van deze methoden. Ik vertel je er graag meer over.

Voor wie.jpg

Wat mag je verwachten als je met mij werkt?

Ik heb 15 jaar lang een familiale KMO geleid door periodes van crisis en enorme groei. Nu heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen zoals jij te helpen. Meer weten over mij? En over mijn kijk op leiderschap.

  • Meer inzicht in welke patronen jou en je organisatie onbewust beïnvloeden.

  • Meer lichaamsbewustzijn, rust en inzicht.
  • Inzicht in welke richting je moet kiezen als leider en met je organisatie, niet alleen cognitief weten maar ook met je lijf en ziel.

  • Een warme begeleider die zijn ambacht serieus neemt en jou met respect en rust thuislaat komen bij jezelf, om je vervolgens met ervaring en sterke modellen bij te staan.

voor wie
bottom of page