top of page

Workshops & keynotes

keynote speaker.jpg

Over mijn ervaringen als leidinggevende en het boek dat ik hierover schreef genaamd ‘Bring yourself to work. Leading others without draining yourself’ geef ik heel graag keynote lezingen of workshops.

Ik spreek over mijn ervaringen als leider met veel humor en mildheid en probeer mensen een herkenningspunt te geven. Mijn sessies zijn interactief en zetten mensen lijfelijk aan het werk. Iemand in het publiek vertrouwde me ooit toe: “Heerlijk, eindelijk iemand die zonder powerpoint presenteert. We hingen aan je lippen zonder afleiding.” Heerlijk, een mooi compliment krijgen. Ik breng ook veel elementen in van mindfulness en systemisch werk.

Ik mocht onder meer al spreken bij evenementen van de Vereniging voor Erkende Stress en Burnout Coaches (VESB), VOV Lerend netwerk, Etion en School voor Coaching , maar ook bij Artevelde Hogeschool.

Verlang je naar meer? Ik geef ook workshops over persoonlijk leiderschap en je eigen patronen, leiding geven aan anderen en jezelf en systemisch werk. Ook geef ik binnenkort workshops mindfulness. Mijn workshops kunnen een paar uur, een dagdeel of meerdere dagen lang zijn, afhankelijk van wat gewenst is.

Heb je interesse om mij als keynote speaker te horen of wil je een workshop organiseren? Aarzel niet om contact op te nemen.

bottom of page